Sferakonske zbirke
Moderator: niniane
Sferakonske zbirke
Mnogima ?e vjerojatno odgovarati nekoliko ponu?enih mogu?nosti. U tom slu?aju, glasajte se za onu koja se najviše poklapa s vašim mišljenjem.
DrĹžim da je "U REDU jer je u hrvatskim uvjetima to najjednostavniji na?in da takva knjiga do?e do ljudi koje bi to moglo zanimati", no isto tako se slaĹžem da su zbirke dobre (okej, moglo bi se u beskraj polemizirati o vrlinama i manama pojedinih pri?a te zbirki kao cjelina), a isto tako mislim da tko do?e, valjda ga i zanima...
Mislim da je U REDU zato jer su dobre, a u hrvatskim uvjetima to je najjednostavniji na?in da takva - dobra - knjiga dodje do ljudi koje bi to moglo zanimati.
Nisam bas siguran da bi opstale na trzistu. A bez njih danas vjerojatno ne bi bilo autorskih zbirki iz biblioteke SFera. Dakle, ocito je U REDU.
Nisam bas siguran da bi opstale na trzistu. A bez njih danas vjerojatno ne bi bilo autorskih zbirki iz biblioteke SFera. Dakle, ocito je U REDU.
- Indigo Montoya
- Ancient
Eh, da je to tako onda vjerojatno ne bi bilo potrebe prisiljavati ljude da kupe zbirku, nego bi je dragovoljno kupovali. Na žalost, sva ona masa gejmera nije UOP?E zainteresirana, a oni koji jesu zainteresirani za ?itanje - ti su ekstremno rijetko zainteresirani za ?itanje DOMA?IH autora.Dagon wrote:Ja sam glasala za opciju "U REDU jer tko dolazi na Sferakon, vjerojatno ga to i zanima, a ako ga ne zanima, na krivom je mjestu", ali šta ja znam nikad nisam bila na SFERACONu.
Nat
Sumnjam da bi se prodala ?etvrtina od prodanih zbirki kad bi kupovanje bilo opcionalno.
Vjerojatno se ne bi prodala ni cetvrtina. Istrakon isto ima svoju zbirku, ali koliko sam cuo, prodaja bas i nije jako uspjesna.
Ako nista drugo, prodaja uz ulaznicu je dobar nacin da se dodje do publike.
Kod mene su vec postale tradicija. Pola zgrade je apsolutno nezainteresirano za konove, ali kad se vratim sa Sferakona cekaju u redu da bi je posudili!
Da su zbirke lose, vec bi se digla galama.
Ako nista drugo, prodaja uz ulaznicu je dobar nacin da se dodje do publike.
Kod mene su vec postale tradicija. Pola zgrade je apsolutno nezainteresirano za konove, ali kad se vratim sa Sferakona cekaju u redu da bi je posudili!
Da su zbirke lose, vec bi se digla galama.
-
- Ancient
Onda, moĹže li se? Ja bi zbirku!BerislavLopac wrote:Bas su lukavi. Objasni im da se zbirka moze kupiti i nezavisno od ulaznice (ne i obratno), pa im uzmi novce i kupi po jednu za svakoga.Xaotix wrote:Pola zgrade je apsolutno nezainteresirano za konove, ali kad se vratim sa Sferakona cekaju u redu da bi je posudili!
Nat
At last, the stars are finally right...
-
- Ancient
-
- Ancient
Mislim da je djeljenje (tj. prisilno kupovanje) u redu. Jer da bi shvatio da te ne[?]to zanima, netko ti to mora pokazati, izreklamirati, staviti pred tebe...
Ja osobno do pred dvije godine nisam imala pojma da postoji Sferakon, neko dru[?]tvo koje se zove Sfera, a kamoli zbrka. (Ne bih ni sad znala da nije bilo Nosfa)
Ja osobno do pred dvije godine nisam imala pojma da postoji Sferakon, neko dru[?]tvo koje se zove Sfera, a kamoli zbrka. (Ne bih ni sad znala da nije bilo Nosfa)