Završili smo obiteljski pred koji dan treću sezonu (meni osobno) sjajne serije For All Mankind. Premisa je prilično jednostavna: što bi bilo kad bi bilo... da je sovjetski kozmonaut Alexei Leonov bio prvi čovjek na Mjesecu?
Od svemirske utrke koja se "nastavlja", manjih i većih razlika od stvarnog razvoja znanosti i globalne političke scene, do malih ljudi koji imaju veliki utjecaj na tok ove alternativne povijesti: četiri sezone serije pokrivaju razdoblje od 1969 do, čini mi se, 2003. Ono što se meni osobno jako sviđa je karakterizacija likova, pogotovo strastvenih znanstvenika i inžinjera koji žele vidjeti napredak za dobro čovječanstva.
Za tvljupce, možda je relevantno spomenuti da je seriju osmislio Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Outlander, Star Trek).
Jeste li gledali?
For All Mankind
Moderator: TB
Forum rules
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, a dobavljeni su nelegalnim putem.
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, a dobavljeni su nelegalnim putem.
For All Mankind
Štajaznam tko je kriv, ja čitam knjige o zmajevima, a ne vijesti. (Zoran)
Re: For All Mankind
Nisam, a mislim da i neću. BG sam odustala na trećoj sezoni, a Outlandera sam otpisao nakon 15-ak minuta (koji ST?) tako da mislim da ovo neće biti za mene.
sorry zbog gramatike
Na jednoj To Watchj listi mi je.
Kvaka je što je već u četvrtoj sezoi, pa ga treba dostići. Ali ideja alternativne svemirske utrke mi se uvijek sviđa
Kvaka je što je već u četvrtoj sezoi, pa ga treba dostići. Ali ideja alternativne svemirske utrke mi se uvijek sviđa
Randomness is strong with this one!
Dosadna serija
Woe be unto him who opens one of the seven gateways to hell, because through that gateway evil will invade the world.