Uuuuuu dobila si me na mozak i crijeva.
Ima li života na NOSF-u?
Moderator: Xaotix
Re: Ima li života na NOSF-u?
Znala sam da ćeš se navući.Zoran wrote: ↑26 Aug 2023, 23:29Uuuuuu dobila si me na mozak i crijeva.
plavuše i vjernice definitivno bolje prolaze u životu, njih drugi čupaju iz govana
(J. Blažić)
(J. Blažić)
Znala sam da ćeš se navući.
[/quote]
A uvijek sam volio horror, ali me u zadnjih par godina posebno privlači. Ne znam s kojim je to točno aspektom mog života povezano
A uvijek sam volio horror, ali me u zadnjih par godina posebno privlači. Ne znam s kojim je to točno aspektom mog života povezano
[/quote]
Alo ovo ti nije horor, baš je SF, ali krvavi, u svakom poglavlju netko je ubijen, zapravo, mrtvaca je više nego poglavlja.
plavuše i vjernice definitivno bolje prolaze u životu, njih drugi čupaju iz govana
(J. Blažić)
(J. Blažić)
Inflacija mrtvaca :-))))
Iako ne smijem reći koje su to odluke žirija, moram i ja reći da sam nekima prilično iznenađen.
Toga se sjećam, i nije da sam ih već imao, nego su se dva mjeseca kasnije pojavile na prodajnom mjestu na kojem sam prethodno pitao i rekli su da ih nikad neće imati, pa sam zato naručio iz BG
Uspio sam navabiti nekoliko ljudi da dođu baciti oko, ali vidim da se nitko baš nije odlučio pokrenuti pet novih tema i upustiti se u rasprave o knjigama i tako to.
Izitpajn, mislim da je s tvoje strane neodgovorno što JOŠ UVIJEK nisi na nosf stavio izvještaj s Istrakona. To nekad nije bilo tako :-p
Jučer smo u SFeri otračali i Istrakon i Sudijsku Arabiju.
Morat ću to kompilirat malo...
Da. Saudijska arabija. Nije tipfeler.
Morat ću to kompilirat malo...
Da. Saudijska arabija. Nije tipfeler.
Randomness is strong with this one!
Şreo Bogdanovića prošli vikend, rekao da će navratiti, al ga ne vidim
A ono, žena, deca...
A ono, žena, deca...