Vidiš? A ima čak i jedno dvije-tri tekuće rasprave. Jest da je između cca troje ljudi, ali ako se i ti uključiš onda je već četvero. A sjećam se da si jedne godine nakon žiriranja za Artefakt skroz htjela komentirati pročitano, mogla bi to na forumu!
Zoran wrote: ↑26 Aug 2023, 15:31
Vidiš? A ima čak i jedno dvije-tri tekuće rasprave. Jest da je između cca troje ljudi, ali ako se i ti uključiš onda je već četvero. A sjećam se da si jedne godine nakon žiriranja za Artefakt skroz htjela komentirati pročitano, mogla bi to na forumu!
Imam i ove godine potrebu komentirati pročitano. Još sam i malo potištena jer je moj favorit u finalo posrnuo.
plavuše i vjernice definitivno bolje prolaze u životu, njih drugi čupaju iz govana
(J. Blažić)
Imam i ove godine potrebu komentirati pročitano. Još sam i malo potištena jer je moj favorit u finalo posrnuo.
A dobro, to se još ne smije otkrivati, može se samo generalno govoriti o pročitanome
Zoran wrote: ↑26 Aug 2023, 15:37
A dobro, to se još ne smije otkrivati, može se samo generalno govoriti o pročitanome
Ništa ne otkrivam. Samo da sam potištena.
Ih pa znaš ti kolko je ljudi danas potišteno, a nisu ništa ni pročitali!
Ja sam iskreno potištena jer sam uspjela fulati žiriranje za Artefakt ove godine - dok sam se javila, već sam bila zamijenjena, a čini se da je nešto baš napeto ove godine :(
Štajaznam tko je kriv, ja čitam knjige o zmajevima, a ne vijesti. (Zoran)
Zoran wrote: ↑26 Aug 2023, 15:37
Ništa ne otkrivam. Samo da sam potištena.
Ih pa znaš ti kolko je ljudi danas potišteno, a nisu ništa ni pročitali!
Ja sam iskreno potištena jer sam uspjela fulati žiriranje za Artefakt ove godine - dok sam se javila, već sam bila zamijenjena, a čini se da je nešto baš napeto ove godine :(
Mislim da je bilo dosta dobrih kandidata, da. Barem koliko sam načuo, budući da sam osobno pročitao samo dio onog što je izašlo tijekom godine.
Vidiš? A ima čak i jedno dvije-tri tekuće rasprave. Jest da je između cca troje ljudi, ali ako se i ti uključiš onda je već četvero.
Zapravo pet. A i Gažo je znao povremeno naletit ali sad mu je valjda prevelika gužva pa je sramežljiv
I trebaš biti. Lani sam se baš mučila s čitanjem.
plavuše i vjernice definitivno bolje prolaze u životu, njih drugi čupaju iz govana
(J. Blažić)
uglib wrote: ↑26 Aug 2023, 22:40
I trebaš biti. Lani sam se baš mučila s čitanjem.
Tko te to lani namučio, priznaj :-)))
Više njih. Ali Hrvoj me dotukla s tri knjige. Prva mi je bila dobra, ali odmah zatim još dvije porcije krvi, mesa, rasutog mozga, crijeva i izmanipuliranih lažnih sjećanja. Bilo mi je kao na vrtuljku u horor kući.
(J. Blažić)