Čekam još par sitnica za opremu članka, pa ću objaviti Istrakon report na nosf-u.
U međuvrmeneu, bilo je lijepo vidjet ljude nakon dugo vremena! :wave:
Moderator: Dagi
Da, do te mjere da da nisam bio na Horvatićevu predavanju i na predstavljanju istrakonske zbirke, komotno sam mogao biti i na nekakvom Štrumfu a ne na konvenciji :zubo: . Kako smo Izitpajn i ja u jednom trenutku zaključili, postali smo ona ekipa koja visi pored nekog štanda udubljena u razgovor i ne percipira konvenciju koja se odvija oko njihNazir wrote:općenito se sve svelo na laganini druženje s ljudima kroz ugodno časkanje...
Srest ćemo se mi već jednoga dana :vrag: (molim, bez neprikladnih seksualnih konotacija)LordShaper wrote:Ovo što Nazir reče, osim što ja nisam u Kolibi sudjelovao - i koliko čujem, zbog toga sam i ostao čitave odjeće :vrag: :zubo:
A bila je? Nisam skužio :zubo:LordShaper wrote:btw, zna li netko *zašto, pobogu, zašto* je u velikoj dvorani bila upaljena klima? :zbunj: ono, u Pazinu je i usred ljeta kad padne mrak hladno a kamoli tek u proljeće (još ovakvo :lol2: )
Može prikladnih? :zubo:Nazir wrote:Srest ćemo se mi već jednoga dana :vrag: (molim, bez neprikladnih seksualnih konotacija)LordShaper wrote:Ovo što Nazir reče, osim što ja nisam u Kolibi sudjelovao - i koliko čujem, zbog toga sam i ostao čitave odjeće :vrag: :zubo:![]()
Sakupljam volju za nekakav izvještaj, ali rekao si sve što sam i ja htio, pa mislim da se neću ponavljati.Xaotix wrote:Detaljniji izvještaj na nosf.net.
Uključuje i biltene ako želite objektivne izvještaje s lica mjesta.
I onda se dogovoriš, a kolegino predavanje pomaknu. Nema veze, nekako se pokrpalo u hodu.Djulo wrote:(...) pa se još i predavači međusobno moraju dogovarati da samoinicijativno smanje preklapanja...
Znam, i to je OK, ali kad gledaš program i planiraš na nešto ići, pa se predavnje (po satnici) preklapa s krajem prethodnog u drugoj dvorani, i početkom trećeg u trećoj dvorani, ili ćeš propustiti dio predavanja, ili ćeš otići samo na jedno, a možda si mogao na sva tri...Dagi wrote:I onda se dogovoriš, a kolegino predavanje pomaknu. Nema veze, nekako se pokrpalo u hodu.Djulo wrote:(...) pa se još i predavači međusobno moraju dogovarati da samoinicijativno smanje preklapanja...