Kviz - citati iz filmova
Moderator: TB
Forum rules
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje filmskog sadržaja koji je zaštićen autorskim pravom, a dobavljen nelegalnim putem.
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje filmskog sadržaja koji je zaštićen autorskim pravom, a dobavljen nelegalnim putem.
Re: Kviz - citati iz filmova
Ako je "Ajl be bak", šanse su 50/50 da je nešto sa Švarcentregerom, al je Star Trek zaboravljen.
Running Man?
Running Man?
Randomness is strong with this one!
Majketi, koliko je prašine ovdje trebalo otpuhnuti Već sam zaboravio ter sam morao guglati vlastiti citat
Mr. Xaotix, you have the comm
Mr. Xaotix, you have the comm
Fakat je trebalo puhati, ko vuik iz Tri praščića
Ajmo citat:
Dani naše vrste su odbrojani. Jedna Bog dolazi otjerati mnoštvo bogova. Duhovi šume i rijeke su utihnuli. Tako stvoje stvari. Da... Vrijeme je za ljude i njihove običaje.
Ajmo citat:
Dani naše vrste su odbrojani. Jedna Bog dolazi otjerati mnoštvo bogova. Duhovi šume i rijeke su utihnuli. Tako stvoje stvari. Da... Vrijeme je za ljude i njihove običaje.
@izitpajn: Jok! Uglavnom štrajkam s Marvelom...
@Corwin: Dugi metar!
@Corwin: Dugi metar!
Excalibur!
Razgovor Merlina i Morgane, kad Merlin objašnjava zašto njihove moći slabe...
Corwin, sivuple!
Razgovor Merlina i Morgane, kad Merlin objašnjava zašto njihove moći slabe...
Corwin, sivuple!
"Razmjestiš figure po ploči i onda..."
"I onda?"
"Šah mat"
"O moj bože, o moj bože! Moram nazvati brata, moram nazvati kućepazitelja, moram nazvati odvjetnika. Ma zaboravi na odvjetnika."
"I onda?"
"Šah mat"
"O moj bože, o moj bože! Moram nazvati brata, moram nazvati kućepazitelja, moram nazvati odvjetnika. Ma zaboravi na odvjetnika."
sorry zbog gramatike
Garant nije šah u igri, ali jedina stvar koja mi pada na pamet a da bi MOGLA imati ovakav dijalog je Knight Moves, s Christopherom Lambertom.