Što trenutno čituckate?
Moderator: Ire
Re: Što trenutno čituckate?
Konačno sam završio Problem tri tijela i sad sam prešao na novu knjigu - "Anna". Postapokalipsa koju je napisao Niccolo Ammaniti, mora biti dobro.
I kakav ti je kosooki?
Sad kad naknadno razmišljam o knjizi, jasno mi je koliko super stvari ima unutra i na koliko je originalan način pristupio prvom kontaktu i pripremama za invaziju. Mislim da daje jako puno materijala za razmišljanje, pogotovo na temu razvoja društva i različitih civilizacija. I super mi je sve što se tiče kulturne revolucije. Međutim, dok sam čitao knjigu nisam toliko puno uživao u svom čitateljskom iskustvu.
Hehe, meni su najbolje knjige bile one za koje ne mogu reći da sam ih najlakše čitao, ali kad bih zaklopio, rekao bih "jebote, što je ovo dobro"
Pročitao sam... Ne znam, 5? 6? knjiga od Ammanitija i ova mi je uvjerljivo najlošija. Što ne znači da je grozna, ali jest meh.
Ali možda je do mene, malo mi je kaotično zadnjih tjedana zbog ušaltavanja u posao pa onda nisam baš čitao na miru kako bi trebalo.
Ali možda je do mene, malo mi je kaotično zadnjih tjedana zbog ušaltavanja u posao pa onda nisam baš čitao na miru kako bi trebalo.
Žvačem Sandersona dalje, polako ali ide: čitam sad Rhythm of War.
Taman ću biti gotova sa svime dok izađe sljedeći nastavak krajem godine...
Taman ću biti gotova sa svime dok izađe sljedeći nastavak krajem godine...
Štajaznam tko je kriv, ja čitam knjige o zmajevima, a ne vijesti. (Zoran)
Bretta, The Painted Man.
Page turner, nije sad neki idealan fantasy (ekipa koja živi u svijetu je previše tupava da bi toliko preživjela svakonoćne napade demona), ali se dobro čita.
Paralelno slušam radio dramu Kosingas po romanu Aleksandra Tešića. Pravoslavni fantasy, i uopće nije loš
Page turner, nije sad neki idealan fantasy (ekipa koja živi u svijetu je previše tupava da bi toliko preživjela svakonoćne napade demona), ali se dobro čita.
Paralelno slušam radio dramu Kosingas po romanu Aleksandra Tešića. Pravoslavni fantasy, i uopće nije loš
Randomness is strong with this one!
Čekaj, to je ono na ćirilici što se opako rasprodalo u Srbiji, a onda sto primjeraka na latinici nisu uspjeli prodati u Hrvatskoj?
Yup!
Priča počinje sa time kako car Lazar, kraljević Marko (i njegov Šarac) i monah Gavrilo (i njegovo magare Coka) idu babi vračari po proročanstvo...
Ekšuli, sasvim dobar fantasy
Priča počinje sa time kako car Lazar, kraljević Marko (i njegov Šarac) i monah Gavrilo (i njegovo magare Coka) idu babi vračari po proročanstvo...
Ekšuli, sasvim dobar fantasy
Randomness is strong with this one!