Što trenutno čituckate?
Moderator: Ire
Re: Što trenutno čituckate?
Uh, bilo bi lakše da su priče pisane dok je još bio živ 

Randomness is strong with this one!
- SAMSUILUNOV OTAC
- Autor u Smokvinom listu
I ja sam počeo čitati Priče o Davoru Šišoviću. Baš onako onaj pravi fefkasy, ali sa zrnom grča nekako. Ima dobrih priča, kako reče Zoran.
Kap limuna, zrno soli,
I svaka rana malo više boli.
Možda kad prođe još vremena pa napišemo treću zbirku o Davoru Šišoviću, možda onda bude malo lakše.SAMSUILUNOV OTAC wrote: ↑06 Jan 2025, 18:18 I ja sam počeo čitati Priče o Davoru Šišoviću. Baš onako onaj pravi fefkasy, ali sa zrnom grča nekako. Ima dobrih priča, kako reče Zoran.
- SAMSUILUNOV OTAC
Ja sam svakako za to da napravimo trilogiju. Nekako zaokružimo priču, koliko god to teško zvučalo. Prva zbirka je za Šiškovog života, druga je žalovanje, treća bi onda bila pomirenje ili slavlje njegove ostavštine.
Kap limuna, zrno soli,
- SAMSUILUNOV OTAC
To kao i ova druga Pasija koju će Gibson uskoro snimati? 

Kap limuna, zrno soli,
Krenuo sam čitati "Ubojičin učenik" od Robin Hobb i nisam imao primjedbi, ali sam ipak stao s čitanjem jer život
No, nadam se uskoro nastaviti.
Roman je baš onako lijepo starinski, dosta je usporen, ali mi je baš pasalo za čitat.

Roman je baš onako lijepo starinski, dosta je usporen, ali mi je baš pasalo za čitat.
Samo da se osvrnem na ovo "jer život". Ja imam osjećaj da sam prestao živjeti jer život.
Pa, da.
Nekad se za ljude koji nemaju ni posao ni obitelj ni vezu ni ništa govorilo da "nemaju život". A sad nekako ispada ko da je obrnuto

Nekad se za ljude koji nemaju ni posao ni obitelj ni vezu ni ništa govorilo da "nemaju život". A sad nekako ispada ko da je obrnuto

Čituckam prije spavanja jer je sjajan lijek za nesanicu, Sandersonov Wind and Truth.
Užasno je spor.
Užasno.
Ne glečeri, nego tektonske ploče.
Da mi nije žao utrošenog vremena na prijašnje knjige pa da sad odustanem na pol zadnje koja je kao završetak ovog nekakvog tematskog luka, davno bih DNFala. Mislim da ću ovo koristiti kao primjer što zpravo znači dobar urednik (i posljedice nedostatka istog).
Užasno je spor.
Užasno.
Ne glečeri, nego tektonske ploče.
Da mi nije žao utrošenog vremena na prijašnje knjige pa da sad odustanem na pol zadnje koja je kao završetak ovog nekakvog tematskog luka, davno bih DNFala. Mislim da ću ovo koristiti kao primjer što zpravo znači dobar urednik (i posljedice nedostatka istog).
Štajaznam tko je kriv, ja čitam knjige o zmajevima, a ne vijesti. (Zoran)
Nisam dovršio Hobb, al me jako zanimalo što biše u Katičićevom "Božanskom boju" pa mu sad psujem izjave tipa "ovom tekstu na srodnom nam bugarskom (naravno na ćirilici) ne treba prijevoda"
Mislim, ok, fakat razumijem taj tekst, ali ga umjesto za 30 sekundi pročitam za 6 minuta.

Mislim, ok, fakat razumijem taj tekst, ali ga umjesto za 30 sekundi pročitam za 6 minuta.
Sunk cost fallacy

Oh apsolutno.
Ne pomaže to što moja gejming ekipica igra Stormlight RPG, dosta je jednostavnije kad je setting poznat. Mada sam zamoljena da ne kenjkam po knjizi više jer sam downer za superturbo fanove x)
Štajaznam tko je kriv, ja čitam knjige o zmajevima, a ne vijesti. (Zoran)