Arhiviranje Parseka
Moderator: Dagi
Arhiviranje Parseka
Na Parsekov sajt su podignute pdf verzije brojeva 76-96.
U ambicioznim planovima je i skeniranje očuvanih glinenih pločica i papirusa najranijih brojeva, pa očekujte nova proširenja arhive (ali ne pitajte kada... :kava:).
U ambicioznim planovima je i skeniranje očuvanih glinenih pločica i papirusa najranijih brojeva, pa očekujte nova proširenja arhive (ali ne pitajte kada... :kava:).
Randomness is strong with this one!
- SAMSUILUNOV OTAC
- Autor u Smokvinom listu
Re: Parseci 76-96 su online
Najs! Keep up the good work! :uzdravlje: Baš me zanima kako je to sve izgledalo u početku. Tako će za petnaest godina mladi za zanimanjem tražiti prve Ubiqe, kao rijetke antikvitete. 

Kap limuna, zrno soli,
I svaka rana malo više boli.
I svaka rana malo više boli.
Re: Parseci 76-96 su online
A da vidiš kad smo prešl na pergament. Koliko koza je oderano naokon što smo ih zloupor... Nema veze, samo skaniraj i dalje!Xaotix wrote:(...)
U ambicioznim planovima je i skeniranje očuvanih glinenih pločica i papirusa najranijih brojeva, pa očekujte nova proširenja arhive
Re: Arhiviranje Parseka
Arhiva Parseka obogaćena brojevima 60, 62, 63, 64!
Sad smo zagrebali po skenovima starih brojeva, iz dobrih starih vremena kad su muškarci bili muškarci, žene bile žene, a urednici uređivali škarama i selotejpom po kozjim kožama. :bilo: I prije nego li krenete ispitivati; da, vidim rupu između 60 i 62. Scanovi broja 61 su odlučili crć, pa ćemo ih reanimirati uskoro.
Trenutni fajlovi mi se čine optimalnim što se tiče kvalitete i veličine, iako bih volio poboljšati stvar po obadvije skale. Malo je modificiran i izgled onlajn Parseka, tako da sad imamo jednu arhivu umjesto dvije. Javite ako naletite na problem, i naravno, hvalite nas na sva usta :hehe:
Sad smo zagrebali po skenovima starih brojeva, iz dobrih starih vremena kad su muškarci bili muškarci, žene bile žene, a urednici uređivali škarama i selotejpom po kozjim kožama. :bilo: I prije nego li krenete ispitivati; da, vidim rupu između 60 i 62. Scanovi broja 61 su odlučili crć, pa ćemo ih reanimirati uskoro.
Trenutni fajlovi mi se čine optimalnim što se tiče kvalitete i veličine, iako bih volio poboljšati stvar po obadvije skale. Malo je modificiran i izgled onlajn Parseka, tako da sad imamo jednu arhivu umjesto dvije. Javite ako naletite na problem, i naravno, hvalite nas na sva usta :hehe:
Rane devedesete: pdfirani brojevi 51 - 57
Navali narode!
Rani radovi i sabrana nedjela iz kasnih sedamdesetih!!! Do broja 12!
Rani radovi i sabrana nedjela iz kasnih sedamdesetih!!! Do broja 12!
Nije najs. Neznam dali je do mog uređaja, ali nemogu otvoriti niti jedan link.
sorry zbog gramatike
Hmmmm
Meni svi linkovi rade i sa moba i sa PC-a. Vjerojatno je do uređaja ili postavki browsera.
Koji linkovi ti ne rade, link odavde na parsek.sfera.hr, ili linkovi na pojedine brojeve?
Linkovi na pojedine brojeve vode ravno na pdf fajlove. Možda je do toga?
- Meni ih je na jednoj mašini automatski downloadao, ali ih browser nije mogao otvoriti, pa su samo ostali na disku i morao sam ih pronaći i otvoriti.
- Ako se pdfovi novijih brojeva otvaraju a samo ovih prvih 12 ne, možda je do formata pdf-a. Drugi uređaj bi ih onda trebao moći otvoriti.
Možeš li provjeriti, molim te, da pdf nije negdje na disku, i otvaraju li tise linkovi novijih brojeva??
Meni svi linkovi rade i sa moba i sa PC-a. Vjerojatno je do uređaja ili postavki browsera.
Koji linkovi ti ne rade, link odavde na parsek.sfera.hr, ili linkovi na pojedine brojeve?
Linkovi na pojedine brojeve vode ravno na pdf fajlove. Možda je do toga?
- Meni ih je na jednoj mašini automatski downloadao, ali ih browser nije mogao otvoriti, pa su samo ostali na disku i morao sam ih pronaći i otvoriti.
- Ako se pdfovi novijih brojeva otvaraju a samo ovih prvih 12 ne, možda je do formata pdf-a. Drugi uređaj bi ih onda trebao moći otvoriti.
Možeš li provjeriti, molim te, da pdf nije negdje na disku, i otvaraju li tise linkovi novijih brojeva??
Nove brojeve mi otvara normalno, a stare nemam na disku.
Probati ću još sa drugog uređaja.
Probati ću još sa drugog uređaja.
sorry zbog gramatike