Predavanje Mala škola SF-a, četvrtak 22.11.

Predavanja, prezentacije, projekcije, druženja i slično, izvan uobičajenih fandomskih okupljanja ...

Moderators: Nimrod, Ire

Forum rules
1. U naslovu posta napišite o čeemu je riječ - predavanju, radionici, filmskoj projekciji, druženju, tv programu, izložbi i td.
2. Potom napišite naziv događaja.
3. Nakon toga datum kada se događaj treba odviti ili od kad do kad traje.
4. Sve ostale informacije napišite u samom postu. Bilo bi poželjno kad biste kopi-pejstali ili prepisali cijeli tekst, ne samo stavili link koji vodi nekamo drugdje.
Dagi
Skriboman
Posts: 2320
Joined: 13 Mar 2004, 00:57
Location: Zagreb
Contact:

Predavanje Mala škola SF-a, četvrtak 22.11.

Unread post by Dagi »

U četvrtak, 22. studenog, u 20:00, u prostorijama Kino-kluba Zagreb, Trg žrtava fašizma 4, održat će se prvo u nizu multimedijalnih predavnja pod nazivom “Mala škola SF-a”.

U ovom prvom predavanju Boris Å vel, urednik SFerinog glasila Parsek i sam nagrađivani žanrvski autor, ispričat će vam sve o tome kako suvremena znanstvena fantastika dobija oblike radovima Vernea i Wellsa, odrasta u djelima što su uređivali Gernsback i Campbell, sazrijeva kroz Novi val, odnosno humaniste i cyberpunkere, sve do današnjih dana kad se još više diversificira i sve više postaje dijelom književnosti matice. Svi oni koji bi željeli čitati znanstvenu fantastiku, a ne znaju odakle bi počeli i što točno im bi se moglo svidjeti, ne smiju propustiti ovo predavanje.
Post Reply