Scream Awards 2007

Mjesto za rasprave o svemu onom što drugdje nije našlo mjesta.

Moderator: Xaotix

Post Reply
User avatar
SAMSUILUNOV OTAC
Autor u Smokvinom listu
Posts: 2110
Joined: 30 Dec 2005, 00:50
Location: 26. dimenzija, treća kuća desno, iza bukve

Scream Awards 2007

Unread post by SAMSUILUNOV OTAC »

Ne znam je li ovo postojalo i prije, ali po reakcijama sudionika, rekao bih da nije. Sinoć sam sasvim slučajno na Pro 7 uhvatio tu dodjelu. Radi se nekoj vrsti Oscara, ali za horror, sf i f žanrove i nagrada se zove Spike. Ne moram opisivati kako izgleda.

Da ne biste pomislili da se radi o nekakvoj trivijaliji koju su organizirali neki nadobudni nerdovi, spomenut ću da su između ostalih sudjelovali Harrison Ford, Jessica Alba, Quentin Tarantino i Robert Rodriguez, Neil Gaiman i čitava postava Star Treka 2, uključujući Shatnera i Nimoya.
Plus, nastupi Ozzyja Osbournea i Alicea Coopera kojeg su pratili Rob Zombie i Slash.

Dodijeljena je hrpa nagrada (najbolji superjunaci, najbolje superjunakinje, režiseri, scene klanja, filmovi i sl. (Keith Richards je dobio nagradu za najbolji cameo ako se ne varam i izgledao mi je toliko ušlagiran dok je držao govor, ako se to tako može zvati, da sam se morao smijati zajedno s njim), prikazani traileri filmova koji će tek doći u kina.

Ne znam je li tko gledao, ali bilo je vrlo zanimljivo. Pogotovo kad je usred zahvaljivanja Tarantino počeo vikati da mu se gadi neki tip u publici koji cijelo vrijeme drka po Blueberryju. I onda je odnikud doletio nekakav demon i doslovno iščupao tipa sa stolca (potkoljenice su mu ostale na zemlji) i odletio s njim negdje. Ovo ne izmišljam, stvarno se desilo. Naravno, sve je to bilo odglumljeno, ali napravljeno vrlo efektno.
Kap limuna, zrno soli,
I svaka rana malo više boli.
Post Reply