Volim gledati SF serije. Zadnjih godinu-dvije-tri sam sve više i više razočaran modernim SF serijama. Kako kojoj dam šansu, tako se sve više razočaram. Došlo je do toga da mi praktički nijedna nova SF serija ne paše previše, u najboljem slučaju budu okej za pogledati za pustiti mozak na pašu. Došlo je do toga da su mi več 2 godine jedine/naj koje stvarno pratim – dvije fantasy i jedan reality show

Mislim da mi je finalni udarac bila „bitch cop serija“ (neću ju imenovati, ne zaslužuje to :P ) nakon čega sam umjesto epizode-dvije dnevno krenuo čitati poglavlje-dva dnevno. Tako sam u zadnjih nekoliko mjeseci pročitao izašli ASOIAF (na engleskom, da ga kakti učim pa da me manje peče savjest što gubim vrijeme na fantasy

U zadnje vrijeme mi na pamet padaju ideje da bih se mogao okušati i u pisanju, ali osim 2-3 natuknice nisam zaista i krenuo u to (do sada sam, kao nekakvu vježbu, napisao polufikciju u kojoj anarhotrekkie odlazi na Liburnicon, kratku parodiju na GOT i sl) . Nije mi problem puno tipkati kad me ulovi motivacija što mogu potvditi oni koji posjećuju usscroatia forum

Bilo kako bilo, postajem redoviti čitač SFa, pa ću vjerojatno malo češće zalaziti ovdje pratiti što se događa sa hr SFom, a možda, možda dođe i dan kada na Sferakonima neću organizirati pokret otpora prema opresorima koji nas u 20:00 žele zatvoriti u dvoranu i ubijati s dosadom