KSET-NATJEČAJ ZA IZBOR NAJBOLJE KRATKE PRIČE(6.11.2014.)

Obavijesti i diskusije o natječajima za pripovjetke, romane, slike, ilustracije, fotografije, stripove, filmove i slično.

Moderator: Ire

Forum rules
1. NASLOV - mole se svi koji će postati natječaje u ovom podforumu da u "Naslov" stave službeni naslov natječaja te za godišnje natječaje (dakle, one koji se ponavljaju svake godine - poput sferakonskog ili istrakonskog) u naslovu napišu i godinu za koju je taj natječaj objavljen.
2. POST - mole se forumaši da prenesu cijeli natječaj (kopi-pejstaju ili prepišu), a ne stave samo link. Također bi bilo dobro istaknuti datum do kada natječaj traje i adrese na koje se uratci šalju.
3. STARI NATJEČAJI - natječaji kojima je istekao rok trajanja i/ili koji su zaključeni, ostaju u ovom podforumu, ali su zaključani, dakle u njima se više ne može postati. Ukoliko netko ima neko pitanje u vezi starog natječaja, slobodan je otvoriti novi topik u za to adekvatnom podforumu.
4. POSTOVI KOJI NISU NATJEČAJI - u ovom će podforumu biti uklonjeni i preseljeni u adekvatne podforume.
User avatar
Sandman
Ancient
Posts: 746
Joined: 28 Oct 2004, 09:26
Location: Republika P

KSET-NATJEČAJ ZA IZBOR NAJBOLJE KRATKE PRIČE(6.11.2014.)

Unread post by Sandman » 20 Oct 2014, 19:03

Naletjeh na ovo pa tko želi kemijsku sa svojim imenom:
https://www.kset.org/vijest/natjecaj-za ... tke-price/
Klub studenata elektrotehnike (KSET) vas poziva na sudjelovanje u natječaju za izbor najbolje kratke priče. Pravo sudjelovanja imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi. Svaki autor smije poslati samo jednu priču po krugu natječaja. Ne primamo ulomke iz duljih proznih djela.

Najbolje tri priče bit će objavljene na internet stranicama Kluba - kset.org. Nagrade – kemijske olovke s ugraviranim imenima autora i rezultatima natječaja – će biti dodijeljene u prostoru Kluba. Osim toga, svezak s tri pobjedničke priče bit će postavljen u KSET-ovu mini-knjižnicu. Datum dodjele bit će objavljen naknadno.

Svoje prijave s osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela, datum rođenja) i pričama u PDF i DOC formatima možete slati od 06.10.2014. do 6.11.2014. godine, na kratkaprica@kset.org, a pitanja na denis.vlasicek@kset.org. Rezultati natječaja bit će objavljeni do 15.12.2014 godine.
"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."
Douglas Adams

User avatar
Sandman
Ancient
Posts: 746
Joined: 28 Oct 2004, 09:26
Location: Republika P

Re: KSET-NATJEČAJ ZA IZBOR NAJBOLJE KRATKE PRIČE(6.11.2014.)

Unread post by Sandman » 21 Dec 2014, 23:38

Ovdje su rezultati natječaja:

https://www.kset.org/vijest/odabrani-po ... tke-price/
ODABRANI POBJEDNICI PRVOG KSET-OVOG NATJEČAJA ZA KRATKE PRIČE
Nakon puno čitanja i razmišljanja, odabrani su pobjednici prvog KSET-ovog natječaja za kratke priče. Primili smo puno prijava i zbilja je bilo teško donijeti konačnu odluku. Ipak, naš tročlani žiri uspio je odabrati tri priče, odnosno tri autora koja su se, na neki način, istaknula. To su:

1. Davor Stipan s pričom Svjetionik

2. Aleksandar Kostjuk i njegov Okus sumnje

3. Josip Razum i Premijera

Pobjedničke priče možete pročitati ili downloadati (u .pdf formatu) klikom na ime autora i priče. Osim toga, uskoro ćete u KSET-u moći u ruke primiti sveske s pobjedničkim pričama te ih pročitati dok se grijete kavom ili čajem.

Za kraj, zahvaljujemo svima koji su se prijavili na naš natječaj. Također, željeli bismo vas sve potaknuti da nastavite pisati te da nam i ubuduće šaljete priče. Nadamo se da ćemo vaše, a i radove brojnih drugih autora, imati prilike čitati na proljeće, kada bi se trebao održati novi krug natječaja. Do tad, budite marljivi i pišite.
Na stranici su linkovi na pobjedničke priče.
"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."
Douglas Adams

Locked