Nosf 21
Moderator: Ire
Ma nema nikakvih problema. Ima materijala za nekoliko brojeva. Jedini problem je u tome sto ja ne stignem od posla citati price za koje stizu za nosf. S druge strane, problemom se moze nazvati izbor izmedju prica koje stizu te moja relativna neorganiziranost odn. neodlucnost. Moram reci da price stizu u stvarno velikom broju i ovom prilikom zahvaljujem svima koji salju i raspituju se za svakakve informacije o SF-u, konvencijama, natjecajima i slicno.
Svakako sam mislio prije nove godine objaviti jedan broj. LZ, oprosti sto nisam ranije odgovorio, ali eto. Nosf nije umro ni nece, ali jednostavno ne zivi brzo.
Svakako sam mislio prije nove godine objaviti jedan broj. LZ, oprosti sto nisam ranije odgovorio, ali eto. Nosf nije umro ni nece, ali jednostavno ne zivi brzo.
eto, najavio sam nosf21, pa cu ga i objaviti danas-sutra. Imao sam malo lokalnih problema sa tehnickom organizacijom nosf-a koji je, je li, sve veci,, a da ne pricam da jos moram podici mastu toga sto ne funkcionira zbog nedavnog defaceiranja. Dobro. Polako, ali sigurno, nosf21 ce uskoro na vidjelo. Hvala svima 

- Indigo Montoya
- Ancient