NOSF magazin dvobroj 26 / 27
Moderator: Ire
NOSF magazin dvobroj 26 / 27
budući da NOSF magazin #26 nije izašao kad je trebao izaći, a otada je prošlo, o bože mili, već tri mjeseca :zbunj: odlučila sam da će ići dvobroj 26 / 27 i to u prvim danima ožujka.
svi materijali su tu, samo treba obaviti uredničko-dizajnerski posao, što se nadam da ću uspjeti u komadima ovih dana sad kad sam se riješila jednog dijela jedne povelike hrpe posla ..
mali privju / tizer ...
svi materijali su tu, samo treba obaviti uredničko-dizajnerski posao, što se nadam da ću uspjeti u komadima ovih dana sad kad sam se riješila jednog dijela jedne povelike hrpe posla ..
mali privju / tizer ...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Instant Geek. Just Add Coffee.
Re: NOSF magazin dvobroj 26 / 27
Blah... :zbunj: Pa nek bude samo 26, što ima veze što kasni...
Ili odmah prijeđi na 27... "Parsek" br. 26 navodno nikad nije izašao, da damo Bobanu još jednu stvar oko koje će kokodakati
Ili odmah prijeđi na 27... "Parsek" br. 26 navodno nikad nije izašao, da damo Bobanu još jednu stvar oko koje će kokodakati

Ljepe tete. :drunken:
Izitpajn wrote:Blah... :zbunj: Pa nek bude samo 26, što ima veze što kasni...

čak sam skinula poseban terminator fontTanja.C wrote:Ljepe tete. :drunken:

-
- Puppeteer
Parsek 26 jest izašao! Osobno sam ga napravio!Izitpajn wrote: "Parsek" br. 26 navodno nikad nije izašao, da damo Bobanu još jednu stvar oko koje će kokodakati
Jedini način da se otkriju granice mogućega jest zakoračiti preko njih u nemoguće!
Okej, može li mi netko pojasniti ovu kontroverzu?Hrvoje Prcic wrote:Parsek 26 jest izašao! Osobno sam ga napravio!Izitpajn wrote: "Parsek" br. 26 navodno nikad nije izašao, da damo Bobanu još jednu stvar oko koje će kokodakati
-
- Puppeteer
Izdavanje dvobroja je pouzdan znak da će se časopis ugasiti
u ovom je slučaju samo riječ o dvobroju
jer, kao što rekoh, materijala ima i više nego previše, a vrijeme se ne može vratiti unatrag
jer, kao što rekoh, materijala ima i više nego previše, a vrijeme se ne može vratiti unatrag
Možda bi trebalo spojiti Hrvoja i Bobana... I zatvoriti vrata 

Eh, to je i meni palo na pamet...mica milovanovic wrote:Izdavanje dvobroja je pouzdan znak da će se časopis ugasiti
No, da. Ali ne pitam samo pitanja radi.Izitpajn wrote:Možda bi trebalo spojiti Hrvoja i Bobana... I zatvoriti vrata
- SAMSUILUNOV OTAC
- Autor u Smokvinom listu
Dagi wrote:Eh, to je i meni palo na pamet...mica milovanovic wrote:Izdavanje dvobroja je pouzdan znak da će se časopis ugasiti
Svojevremeno je i Futura izlazila u dvobrojima, u vrijeme Veline, a svi znamo da se Futura još nije ugasila! :zubo:
Kap limuna, zrno soli,
I svaka rana malo više boli.
I svaka rana malo više boli.
Boje ne coprati!SAMSUILUNOV OTAC wrote:Dagi wrote:Eh, to je i meni palo na pamet...mica milovanovic wrote:Izdavanje dvobroja je pouzdan znak da će se časopis ugasiti
Svojevremeno je i Futura izlazila u dvobrojima, u vrijeme Veline, a svi znamo da se Futura još nije ugasila! :zubo: