Kviz - citati iz filmova
Moderator: TB
Forum rules
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje filmskog sadržaja koji je zaštićen autorskim pravom, a dobavljen nelegalnim putem.
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje filmskog sadržaja koji je zaštićen autorskim pravom, a dobavljen nelegalnim putem.
Re: Kviz - citati iz filmova
"Mladi vukodlak" ili kako se već zvao onaj dlakavi košarkaš?
- Belzebubbles
- Ancient
-
- Puppeteer
Short Circuit
Jedini način da se otkriju granice mogućega jest zakoračiti preko njih u nemoguće!
- Belzebubbles
- Ancient
jest! svaka čast :cheers:
-
- Puppeteer
Evo sad jedno sranje od SF filma. Već citat govori sam za sebe:
Ja ću spasiti svijet a ti imaš mogućnost priključiti nam se.
Pa da ugrozim svoju karijeru.
Tvoju karijeru? Tako ti to zoveš - karijera!? Ja se nisam prijavio zbog love. Prijavio sam se zbog borbe. Ovaj se rat vodi već stotinama godina a tek smo danas odlučili da ćemo se doista boriti.
Ja ću spasiti svijet a ti imaš mogućnost priključiti nam se.
Pa da ugrozim svoju karijeru.
Tvoju karijeru? Tako ti to zoveš - karijera!? Ja se nisam prijavio zbog love. Prijavio sam se zbog borbe. Ovaj se rat vodi već stotinama godina a tek smo danas odlučili da ćemo se doista boriti.
Jedini način da se otkriju granice mogućega jest zakoračiti preko njih u nemoguće!
-
- Puppeteer
Hm, nitko!?
OK, evo još jedan citat:
- Oprost i tvojim starim pajdašima nije dio dogovora. Vraćen si u aktivnu službu s činom kapetana i izvršavat ćeš moje naredbe. Sretan si što si uopće tu.
- Sretan? Generale, kad si smrznut mozak ti i dalje funkcionira. Posljednjih pet godina sanjao sam isti san o svijetu kojeg više nema, o svijetu u kojemu vidiš sunce. I svakog sam dana uživao u njegovoj toplini i svjetlu. I sad ste me probudili i vratili u svijet koji je hladan i beznadan. Radije bih da me vratite.
OK, evo još jedan citat:
- Oprost i tvojim starim pajdašima nije dio dogovora. Vraćen si u aktivnu službu s činom kapetana i izvršavat ćeš moje naredbe. Sretan si što si uopće tu.
- Sretan? Generale, kad si smrznut mozak ti i dalje funkcionira. Posljednjih pet godina sanjao sam isti san o svijetu kojeg više nema, o svijetu u kojemu vidiš sunce. I svakog sam dana uživao u njegovoj toplini i svjetlu. I sad ste me probudili i vratili u svijet koji je hladan i beznadan. Radije bih da me vratite.
-
- Puppeteer
Treći milenij.
- Belzebubbles
- Ancient
ne bi bio naodmet još koji kvotić, mnim
G.I. Joe: The Rise of Cobra?
Nemam pojma, bubam, samo da se pokrene stvar...
Nemam pojma, bubam, samo da se pokrene stvar...
Ovo izgleda mrtvo, ali upravo naletjeh na zgodan citat, pa da ga stavim ođe
"Mr. Spock, you have the com."
"Who is Mr. Spock?"
"Mr. Spock, you have the com."
"Who is Mr. Spock?"
- Belzebubbles
- Ancient
imam osjećaj ko da je nešto što sam nedavno gledao...
jel možda Lazer Team?
jel možda Lazer Team?