MRZIM!!!!
Moderator: Xaotix
Re: MRZIM!!!!
Samo bih nadodal da ste propustili da je Reddit u stvari isti format kao i forum, samo globalnije i sa sortiranjem po glasovima i sl. Hoćeš diskutirati? Imaš Reddit za to.
VELIKI.... VELIKI od Sjevera!
Dakle, Reddit je Facebook u formatu foruma?
I što znači "sortiranje po glasovima"?
I što znači "sortiranje po glasovima"?
Mda, ovo mi je promaklo...
Bez brige, slobodno ti po dalmatinski, nitko neće posumnjati da ne živiš u Zagrebu :P
- Belzebubbles
- Ancient
Znači, ful imam filing da sam već odgovorio na ovaj post i da je odgovor nestao u selidbi foruma na novu domenu :) Ali ništa nisam siguran jer je takav svijet.
Vidim da su se smajliji zbrejkali. Šteta!
...
Mislim da su ovakva mjesta korisna kao točke razmjene ideja, razvijanja vještine diskutiranja, rasprave o zajedničkim interesima, motiviranja na kreativno djelovanje, kritike, i tako dalje. Facebook to ne može biti zbog svoje prirode. A isto tako ne možemo ni svi živjeti u istome gradu pa da se vidimo jednom tjedno na Kajzerici. Tako da generalno smatram da je forum još uvijek funkcionalan format, samo ga možda treba malkice aktualizirati i šibaj. Ljudi će uvijek imati potrebu razmjenjivati ideje, to što se na mobu ne mogu tako dugačke poruke pisati nije sad kraj svijeta, posložit će se to. Ma i da više nije aktualan, koga briga. Nastat će neki novi format. Glavno da se funkcija zadovolji.
...
I moram se pohvaliti da sam najzad vidio Sferu. Nakon 10 godina života u Zagrebu, tek sam sad na Vanjinoj radionici dobio razlog da dolazim svaki tjedan do Sfere
Zgodno je i simpatično :)
Vidim da su se smajliji zbrejkali. Šteta!
To je to!
...
Mislim da su ovakva mjesta korisna kao točke razmjene ideja, razvijanja vještine diskutiranja, rasprave o zajedničkim interesima, motiviranja na kreativno djelovanje, kritike, i tako dalje. Facebook to ne može biti zbog svoje prirode. A isto tako ne možemo ni svi živjeti u istome gradu pa da se vidimo jednom tjedno na Kajzerici. Tako da generalno smatram da je forum još uvijek funkcionalan format, samo ga možda treba malkice aktualizirati i šibaj. Ljudi će uvijek imati potrebu razmjenjivati ideje, to što se na mobu ne mogu tako dugačke poruke pisati nije sad kraj svijeta, posložit će se to. Ma i da više nije aktualan, koga briga. Nastat će neki novi format. Glavno da se funkcija zadovolji.
...
I moram se pohvaliti da sam najzad vidio Sferu. Nakon 10 godina života u Zagrebu, tek sam sad na Vanjinoj radionici dobio razlog da dolazim svaki tjedan do Sfere

Zgodno je i simpatično :)
A to si ti usobi tamo gore???Belzebubbles wrote: ↑09 Dec 2019, 23:22moram se pohvaliti da sam najzad vidio Sferu. Nakon 10 godina života u Zagrebu, tek sam sad na Vanjinoj radionici dobio razlog da dolazim svaki tjedan do Sfere
Pa što se ne javiš kad si u prolazu kroz dvoranu tamo dole? ostani koji put, ne grizemo baš.
Čak niti Izitpajn

Randomness is strong with this one!
- Belzebubbles
- Ancient
Ma kad vas ne poznajem, a vi budete uvijek u tim projektima, a mi samo prođemo dalje.Xaotix wrote: ↑14 Dec 2019, 01:16A to si ti usobi tamo gore???Belzebubbles wrote: ↑09 Dec 2019, 23:22moram se pohvaliti da sam najzad vidio Sferu. Nakon 10 godina života u Zagrebu, tek sam sad na Vanjinoj radionici dobio razlog da dolazim svaki tjedan do Sfere
Pa što se ne javiš kad si u prolazu kroz dvoranu tamo dole? ostani koji put, ne grizemo baš.
Čak niti Izitpajn![]()
U utorak je ustvari, mislim, zadnji dan radionice. Budem došao na to, al ću kasnit po sata zbog posla pa ćete me skužit

Al jako je simpa atmosfera :)
Belzebubbles wrote: ↑09 Dec 2019, 23:22I moram se pohvaliti da sam najzad vidio Sferu. Nakon 10 godina života u Zagrebu, tek sam sad na Vanjinoj radionici dobio razlog da dolazim svaki tjedan do Sfere

Tito Puente?
Dennis Tito?
Tito Bambino?
Tito Rodrigues?
Tito Jackson?
Dennis Tito?
Tito Bambino?
Tito Rodrigues?
Tito Jackson?
Randomness is strong with this one!
- Belzebubbles
- Ancient
Ajme, tek sad sam skontao da krvavim rukama u rukavicama drapa šahovnicu!