Istrakon 2009.: Treća stvarnost

Rasprave o knjigama, časopisima, fanzinima, stripovima, uglavnom svemu što se lista, a ima (ili nema) veze sa SF-om

Moderator: Ire

User avatar
Izitpajn
nobody
Posts: 4030
Joined: 10 Nov 2003, 17:42
Location: Sesvete Republjik
Contact:

Re: Lik i djelo Zorana Krušvara

Unread post by Izitpajn »

Dagi wrote:A Zoran se i trudi, izrijekom!, od sebe napraviti kontroverznog autora. Dakle, čovjek samo ostvaruje svoj program.
Maj point egzaktli. I upravo s tim nemam apsolutno nikakav problem (osim što ću, ako u nekoj budućnosti, kad izdam neki SF roman, mi netko kaže "E, taj eSeF, pa to je isto ono što piše onaj peder Krušvar, neki vampiri i lezbe iz vrtića", vlastoručno ću iščupati grkljan obojici), samo mislim da je fer na isto to upozoriti one koji su blizu njega, čisto da budu svjesni cijele priče, zato jer su mi sipatični pa ne želim da se zajebu.
User avatar
ratchet
Ancient
Posts: 879
Joined: 19 Aug 2007, 21:04

Re: Lik i djelo Zorana Krušvara

Unread post by ratchet »

Izitpajn wrote:(osim što ću, ako u nekoj budućnosti, kad izdam neki SF roman, mi netko kaže "E, taj eSeF, pa to je isto ono što piše onaj peder Krušvar, neki vampiri i lezbe iz vrtića", vlastoručno ću iščupati grkljan obojici), samo mislim da je fer na isto to upozoriti one koji su blizu njega, čisto da budu svjesni cijele priče, zato jer su mi sipatični pa ne želim da se zajebu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajd, barem sam se i nasmijao na kraju. Inače, pratim ovo već par dana i uglavnom se čudim količini napisanog. Tu se slažem sa Nebelwerferom. Recenzije sam pročitao i reakcija mi je slijeganje ramenima uz jedno ccc i odmahivanje glavom na onu opasku o ženskim autorima. Ali to je ipak fanzin i siguran sam da je bio problem naći nekoga da to i napiše. Ali gledajte to s vedrije strane: Netko je pročitao zbirke, jeeeee! :occasion9:
A da nije bilo ove rasprave ne bih niti znao da je Eridan izašao ( a gdje je NOSF? ), lijepo je da ima još nešto osim Parseka pa makar i jedanput godišnje. A ima i materijala za čitanje. Ja sam totalno van toka, jedva da svratim na forum a poštu nisam otvarao ohoho. Uhvatio sam se soboslikarstva ( valjam li valjam, a kažu da je tako i Hitler počeo ). A i bio sam malo po Austriji i Mađarskoj, pa ako hoćete negativnu kritiku, mi smo u Beču imali koncert na kojemu je nekom pametnjakoviću iz organizacije palo na pamet da publiku počasti pršutom, sirom, vinom itd. Nažalos napravili su bufet prije koncerta. I tako mi uđemo na pozornicu ( pola sata kasnije ) a dvorana prazna. Sva publika u holu ždere i loče. I stojimo tako kao idioti, čekajući, dok dirigentici skoro para izlazi na uši. A i kad su napokon ušli nisu mogli pljeskati od sendviča i čaša u rukama.
Što je malo negativne kritike u jednom fanzinu nakon zakvog nastupa ( da spavanje po buharama sa šestoro u sobi bez wc-a i ne spominjem )
Last edited by ratchet on 17 Oct 2009, 22:49, edited 1 time in total.
Čovjek je u potpunosti za religiju sve dok ne posjeti neku istinski religioznu zemlju. Nakon toga se svim srcem odjednom zalaže za kanalizaciju, mehanizaciju i zajamčenu minimalnu plaću.
Aldous Huxley
User avatar
SAMSUILUNOV OTAC
Autor u Smokvinom listu
Posts: 2110
Joined: 30 Dec 2005, 00:50
Location: 26. dimenzija, treća kuća desno, iza bukve

Re: Istrakon 2009.: Treća stvarnost

Unread post by SAMSUILUNOV OTAC »

ratchet wrote:Što je malo negativne kritike u jednom fanzinu nakon zakvog nastupa ( da spavanje po buharama sa šestoto u sobi bez wc-a i ne spominjem )
Ajde ajde, spavao si ti i na... ajmo reći, hladnijim mjestima. :D
Kap limuna, zrno soli,
I svaka rana malo više boli.
User avatar
ratchet
Ancient
Posts: 879
Joined: 19 Aug 2007, 21:04

Re: Istrakon 2009.: Treća stvarnost

Unread post by ratchet »

Ma da. Ali ovo je bio neki hostel, prljavo do zla boga, tresao sam madrac od mrvica hrane prije nego što sam napravio krevet, sa posteljinom koja je kao bila oprana ali je jastučnica bila puna ženskih dlaka. Ej, gore od ovoga nisam još doživio. Što je malo hladnoće naspram toga.
Čovjek je u potpunosti za religiju sve dok ne posjeti neku istinski religioznu zemlju. Nakon toga se svim srcem odjednom zalaže za kanalizaciju, mehanizaciju i zajamčenu minimalnu plaću.
Aldous Huxley
User avatar
uglib
Ancient
Posts: 501
Joined: 11 Sep 2006, 12:18

Re: Istrakon 2009.: Treća stvarnost

Unread post by uglib »

ratchet wrote:Netko je pročitao zbirke, jeeeee! :occasion9:
Na silu. A skoro su bile samo dvije recenzije jer je jedna od recenzentica od samog pogleda na naslovnicu dobila poriv vratiti zbirku tamo gdje ju je našla, Krušvaru. :P
A čini mi se da je još jedna bila upitna, priče nisu bile lako probavljive, zahtjevale su više od 10 minuta pažnje, nešto takvo.
plavuše i vjernice definitivno bolje prolaze u životu, njih drugi čupaju iz govana
(J. Blažić)
Post Reply