Njubiji, dobrodošli, predstavite nam se :)
Moderator: Ire
Re: Njubiji, dobrodošli, predstavite nam se :)
Pozdrav svima iz sparnog (prije kiše izgleda) Šibenika :cheers:
Ime mi je Virđil, 42 godine, volim SF, Horor i Fantasy...iako ni ostali žanrovi nisu za bacit, ali ova tri su u velikoj prednosti.
Puno čitam - od Bukowskog do Thompsona, pa od Kinga i Lovecrafta sve do Johna W. Campbella i Johna Wyndhama, te neizbježnog Roberta E. Howarda.
Kad ne čitam knjige, onda gledam filmove, kad ni to ne radim onda čitam stripove (Bonelli, Marvel, DC...), akad ni te tri stvari ne radim onda sam negdi vanka na pivici ili lovin ribu ili se sa boljom polovicom ili ekipom šetam po prirodi.
Eto to je nešto kao ukratko... evo i kiša počela.
Ime mi je Virđil, 42 godine, volim SF, Horor i Fantasy...iako ni ostali žanrovi nisu za bacit, ali ova tri su u velikoj prednosti.
Puno čitam - od Bukowskog do Thompsona, pa od Kinga i Lovecrafta sve do Johna W. Campbella i Johna Wyndhama, te neizbježnog Roberta E. Howarda.
Kad ne čitam knjige, onda gledam filmove, kad ni to ne radim onda čitam stripove (Bonelli, Marvel, DC...), akad ni te tri stvari ne radim onda sam negdi vanka na pivici ili lovin ribu ili se sa boljom polovicom ili ekipom šetam po prirodi.
Eto to je nešto kao ukratko... evo i kiša počela.
Hej! Dobrodošao u ropotarnicu povijesti

Pogeldao sam ti ono na Youtubeu, zanimljivo, treba te malo izreklamirati. Ako si na fejzbuku, navrati ovamo:
https://www.facebook.com/groups/1607022079528686/
Formalno, toje grupa za ljude koji idu okolo po konovima, ali se potegnu i rasprave opće prakse.
Dobro došel! 
Vidim da si krenuo aktivno, pa se nadam da će se to proširiti i na ostale

Vidim da si krenuo aktivno, pa se nadam da će se to proširiti i na ostale
Randomness is strong with this one!