BOA PROTIV PITONA! - večeras na Novoj TV

Rasprave o SF filmovima

Moderator: TB

Forum rules
Zabranjeno je objavljivanje, slanje, razmjena i promoviranje filmskog sadržaja koji je zaštićen autorskim pravom, a dobavljen nelegalnim putem.
User avatar
Glupinickname
Hani
Posts: 63
Joined: 15 Dec 2007, 02:54
Contact:

Re: BOA PROTIV PITONA! - večeras na Novoj TV

Unread post by Glupinickname » 09 Feb 2008, 22:32

Ariel wrote:ANTITIELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ako se misli na protutijela u ljudskom organizmu, imunoglobuline, e onda je netko nepismen do bola. :puca: :boink: :baba: PIŠE SE ANTITIJELA.
Image

User avatar
Alien2dio
Pa'u 10. razine
Posts: 487
Joined: 08 Oct 2003, 13:48
Location: SB
Contact:

Re: BOA PROTIV PITONA! - večeras na Novoj TV

Unread post by Alien2dio » 29 Feb 2008, 19:38

Glupinickname wrote:Da, dame i gospodo, it's CREATURE FEATURE NIGHT! Svi ljubitelji lošeg filma i bokci koji pate od zatvora si jednostavno nemreju dopustit da ne pogledaju večerašnje hit filmove od kojih će i RTL pozelenit od ljubomore!

BOA PROTIV PITONA - večeras na Novoj u 20h. - After an overly ambitious businessman transports an 80-foot python to the United States, the beast escapes and starts to leave behind a trail of human victims. An FBI agent and a snake specialist come up with a plot to combat the creature by pitting it against a bioengineered, 70-foot boa constrictor. It's two great snakes that snake great together!

Ne znam kaj mi je bolje: zaplet u kojem FBI proizvede jedno čudovište da uništi drugo, ili naziv filma koji zvuči ko pornič. :love: :boink:
Gledao sam ga do malo pred kraj tako da i dan danas zivim u blazenom neznanju tko je i kako pobjedio i da li je Boa otisla u zalazak sunca ili se sirota vratila u svoje malo ali skromno FBI skloniste da ceka kada ce svijet opet zatrebati njene usluge.

Ne znam kako vama ali na mene ovakvi filmovi imaju terapeutsko djelovanje.
(When Lisa asks him about recycling)
Mr. Burns: Oooh, so Mother Nature needs a favor?! Well maybe she should have thought of that when she was besetting us with droughts and floods and poison monkeys! Nature started the fight for survival, and now she wants to quit because she's losing. Well I say, hard cheese

Post Reply