KSET-ov natječaj kratke priče 2015 (20.11.2015.)

Obavijesti i diskusije o natječajima za pripovjetke, romane, slike, ilustracije, fotografije, stripove, filmove i slično.

Moderator: Ire

Forum rules
1. NASLOV - mole se svi koji će postati natječaje u ovom podforumu da u "Naslov" stave službeni naslov natječaja te za godišnje natječaje (dakle, one koji se ponavljaju svake godine - poput sferakonskog ili istrakonskog) u naslovu napišu i godinu za koju je taj natječaj objavljen.
2. POST - mole se forumaši da prenesu cijeli natječaj (kopi-pejstaju ili prepišu), a ne stave samo link. Također bi bilo dobro istaknuti datum do kada natječaj traje i adrese na koje se uratci šalju.
3. STARI NATJEČAJI - natječaji kojima je istekao rok trajanja i/ili koji su zaključeni, ostaju u ovom podforumu, ali su zaključani, dakle u njima se više ne može postati. Ukoliko netko ima neko pitanje u vezi starog natječaja, slobodan je otvoriti novi topik u za to adekvatnom podforumu.
4. POSTOVI KOJI NISU NATJEČAJI - u ovom će podforumu biti uklonjeni i preseljeni u adekvatne podforume.
User avatar
Sandman
Ancient
Posts: 746
Joined: 28 Oct 2004, 09:26
Location: Republika P

KSET-ov natječaj kratke priče 2015 (20.11.2015.)

Unread post by Sandman » 28 Oct 2015, 16:45

Klub studenata elektrotehnike (KSET) i ove godine organizira natječaj za najbolju kratku priču. Pravo na sudjelovanje imaju svi autori koji pišu na hrvatskom jeziku, a poslane priče moraju biti prethodno neobjavljene i duljine do 5000 riječi. Uvažena će biti samo jedna priču od istog autora po krugu natječaja, a u suradnji s KSET-om objavljujemo najbolju prošlogodišnju priču 'Svjetionik' autora Davora Stipana.

Datum dodjele nagrada koja će se održati u prostorima Kluba bit će objavljen naknadno. Prijave s osobnim podacima (ime i prezime, broj mobitela, datum rođenja) i pričama u PDF i DOC formatima možete slati od 20. listopada do 20. studenog na e-mail kratkaprica@kset.org.
A u produžetku se nalazi i prošlogodišnja pobjednička priča, plus link na ostale nagrađene priče.

http://www.srednja.hr/Kultura/Vijesti/P ... atku-pricu
"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."
Douglas Adams

User avatar
Sandman
Ancient
Posts: 746
Joined: 28 Oct 2004, 09:26
Location: Republika P

Re: KSET-ov natječaj kratke priče 2015 (20.11.2015.)

Unread post by Sandman » 25 Feb 2016, 12:48

Objavljeni rezultati. Još u prosincu. Kad bi i drugi bili tako ažurni. :(

Gore su i linkovi na pobjedničke priče i najava novog natječaja na proljeće.

https://www.kset.org/vijest/pobjednici- ... tku-pricu/
"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."
Douglas Adams

Locked