0 bodova :lol:
Imam samo dvije priče koje smatram dovoljno zanimljivim (meni) da ih idem pisat. Jedno je roman za koji sam izgubio volju prije par mjeseci, a drugo je ova priča koja mi se vrtjela po glavi već pola godine. Krenuo sam ju pisat s nadom da ću pri završetku vratiti volju za nastavak rada na romanu. Slučajno se poklopilo vremenski da sam naišao na ovaj forum u trenutku kada sam mislio počet pisat tu drugu (kratku) priču. Pomislio sam - zašto ju ne napisat unutar margina natječaja pa već kad ju pišem poslati ju. Nije kao da sam imao ikakve druge planove za nju. Kao što sam rekao poanta te druge priče je da se vratim romanu.
E sad na ovih "0 bodova" od prije. Napisao sam uvod na što je moja suradnica (sa kojom roman pišem) rekla da ne valja, da ga je najbolje stornirat i krenut s novim početkom. U procesu sam di pokušavam sačuvat taj uvod koji imam (spasiti ga nekako) pa ne vidim smisao da postam na net nešto što liči salati u ovom trenutku.
S druge nije kao da mogu postat dovoljno na forum da osoba može vidjet moj stil pisanja, a bez da odgonetnem radnju priče. Urednik pročita segmente priče tu i kad dobije stvar u ruke na natječaju nije mu zanimljivo kao što bi bilo da je nešto novo.
Sa obzirom da sam investirao već dovoljno vremena na ovom forumu; ispada da sam "all talk" kako bi neki rekli. Želim navesti da se smatram amaterom i da se na nikakav način ne pokušavam uspoređivat sa većinom vas za koje mogu samo pretpostavit da ste uglavnom urednici, kolumnisti i jednostavno pisci. Ono što radim radim radi sebe i zato što me čini sretnim.
Ako si zainteresiran mogu ti poslat prvo poglavlje mog romana. Ne odaje apsolutno ništa o glavnoj radnji knjige pa mi to nije bed slat okolo ekipi. Eventualno valja navest kako je u pri-preradnom stanju i lako moguće da će se dosta tog prvog poglavlja na kraju promijenit, no tu češ vidjet moj stil pisanja. Samo javi mail i šaljem :)
Sad mi glupo kad vidim koliko sam toga napisao