Natječaj za Eridan broj 8 (do 1.8.2009.)

Obavijesti i diskusije o natječajima za pripovjetke, romane, slike, ilustracije, fotografije, stripove, filmove i slično.

Moderator: Ire

Forum rules
1. NASLOV - mole se svi koji će postati natječaje u ovom podforumu da u "Naslov" stave službeni naslov natječaja te za godišnje natječaje (dakle, one koji se ponavljaju svake godine - poput sferakonskog ili istrakonskog) u naslovu napišu i godinu za koju je taj natječaj objavljen.
2. POST - mole se forumaši da prenesu cijeli natječaj (kopi-pejstaju ili prepišu), a ne stave samo link. Također bi bilo dobro istaknuti datum do kada natječaj traje i adrese na koje se uratci šalju.
3. STARI NATJEČAJI - natječaji kojima je istekao rok trajanja i/ili koji su zaključeni, ostaju u ovom podforumu, ali su zaključani, dakle u njima se više ne može postati. Ukoliko netko ima neko pitanje u vezi starog natječaja, slobodan je otvoriti novi topik u za to adekvatnom podforumu.
4. POSTOVI KOJI NISU NATJEČAJI - u ovom će podforumu biti uklonjeni i preseljeni u adekvatne podforume.
User avatar
suaco
Puppeteer
Posts: 141
Joined: 09 Jun 2009, 09:42
Location: Rijeka
Contact:

Natječaj za Eridan broj 8 (do 1.8.2009.)

Unread post by suaco » 11 Jun 2009, 20:14

Natječaj za 8. broj fanzina Eridan
Eridan je fanzin koji izdaje Udruga 3. Zmaj iz Rijeke.

Rok za predaju radova: 01. kolovoza 2009.

Tema ovog broja su "Brodovi".

Literarni radovi:
Priče koje spadaju u žanr znanstvene fantastike, fantasy-ja ili nadnaravnog horrora duljine 5 do 10 kartica teksta i ne više od toga (1 kartica = 1800 znakova s razmacima) u .DOC ili .RTF formatu, Times New Roman - veličina 12, prored 1.5, numerirane stranice.
Dobrodošlo je i sve ostalo: pjesme, članci, eseji... štogod. Dajte si mašti na volju.

Uvjet je da nije prethodno objavljeno u nekoj tiskovini.

Likovni radovi:
Moraju biti prisutni fantastični ili nadrealni motivi. Prihvatljivi su radovi u bilo kojoj tehnici, dok god se mogu skenirati/fotografirati. Preporučeni minimum veličine slike je 1200x1700px (što veće, to bolje).
Imajte na umu da će slike biti objavljene u crno-bijeloj varijanti.

Uvjet je da radovi nisu prethodno objavljeni u nekoj tiskovini. Dozvoljen je fan-fiction i fan-art.
Za objavljene radove ne isplaćuju se honorari, a svaki autor dobit će primjerak fanzina po izlasku.


Radove sa svojim podacima (ime i prezime te link do web stranice ako je imate) šaljite kao attachment na eridan@3zmaj.hr sa subjectom Eridan natječaj

Po završetku natječaja, popis pristiglih radova biti će objavljen na stranici Udruge i poslan elektronskom poštom autorima istih. Nakon ocjenjivanja radova, svim autorima će biti poslani i rezultati natječaja.
Živjeli su sretno do kraja života. Sunce je sjalo i bjeloglavi supovi su izjeli krepanog zmaja. (thePilgrim)

Locked