Kupujem šta mi fali (osim daske u glavi)

Kupi, prodaj, zamijeni, utrapi ...

Moderator: Xaotix

Forum rules
Zabranjena prodaja ilegalnih kopija ičega!
Zabranjeni postovi tipa "Želite li laku i brzu zaradu?".
proteus77
Pa'u 10. razine
Posts: 311
Joined: 27 Aug 2005, 11:27
Location: Slavonski Brod

Kupujem šta mi fali (osim daske u glavi)

Unread post by proteus77 » 05 Oct 2013, 15:02

Pozdrav svima!

Dakle, krenuo sam u sređivanje džumbusa, a među tim ima i SF-a i knjiga i zbirki i svega.

Šta imam:

1. Siriuse (komplet), Siriuse B (dosad izašle), UBIQ-e (dosad izašle), Ad Astru, gro domaćih romana (da, da i Jularića i Hanžekovića i oba Ritiga i Osvajač 2 se ne javlja, ju get d pikčr)

2. e sad što nemam, a htio bih imat- po nekoj normalnoj cijeni :

- sferakonske zbirke: fale mi po starosti Krhotine svjetova (ovo sam imao, pa je trenutno zagubljeno, ali kupio bih za 20 kn recimo), Jutra boje potopa, Djeca olujnih vjekova, Zagrob i Strune nemira; nemam ni eurokonski Kontakt na engleskom jeziku pa i to upada u popis; imam duplić Kvantne portale imaginacije pa možda neka zamjena dolazi u obzir...

- imam samo 4 istrakonske zbirke i nijednu FFK zbirku, ali to još budem pitao direkt kod izdavača pošto košta i imaju li šta pa javim točniji popis što mi fali (u biti FFK mi fale sve, heh)

- od recentnijih (uh, sad vidim da je i to iz 2009, fiju) stvari nemam Cabrona Irene Rašete (čekam Sferakon da kupim i da mi ju potpiše, ili barem sastanak Sfere ubrzo, trebo bi u ZG ovaj mjesec, valjda), Pegazare Ivane D. Horvatinčić i zbirku Sindrom vlasti R. Devlića; nemam još neke knjige, npr. Božju jednadžbu od Gavrana, ali to znam da je skupo pa ću još pričekat da padne cijena, evo info: na štandu Dobre knjige u Sl. Brodu koštala je 110 kuna, a recimo 2. i 3. dio Franićevog Aratona 130 kuna za obje (nisu imali prvi)

- TEKSAS KID! Prije ću naći Sv. Gral nego tu knjigu bilo gdje. Ma lažem, u Superknjižari ju ima za 139 (!) kuna. Macane, sorry, ali ne dam toliko, mada mi samo ta fali da kompletiram autorske zbirke CRO-SF-a (dakle onih 12 knjiga u izdanju Sfere/Mentora)

- cijena za komplet Futura i Alefa stoji i dalje: nudim 100 eura za sve Future i 25 za Alefe.

- hoćel bit šta od ovog na Interliberu? Nekom drugom sajmu? Ima li u Mentoru ili Sferinoj knjižnici duplića il troduplića sferakonskih zbirki? Ima li ovdje pravne države?

- nadam se da je odgovor NE samo na ovo zadnje, jer fakat sam kolekcionar i htio bih imat sve, naročito Future (kupovao na komad, ali imam 30-ak komada, bojim se da bih skupljao 20 godina ovim ritmom, a i tad bi mi falili neki brojevi, siguran sam) i Teksas Kida

- OK, a sad cijene, tj. lova koju bih bio spreman izdvojiti za još neke stvari, recimo za zbirke bih dao 20-30 kn po komadu, Teksas kid, tu bih dao i 40-50 kn jer ipak je zadnja, Božju jednadžbu ne znam, jedno 60-70 kn, ipak je podebela knjiga (tu ću možda Interliber pričekat), Cabron i ostale isto 40-50 kn

- hoćel bit Sfere/Mentora na Interliberu???

- ima li neko popis romana, zbirki, tj. bibliografiju svega hrvatskog izdanog, ona Šišovićeva ide negdje do 2005. Postoji li takvo što na jednom mjestu, kod nekog, bilokog, žirija za nagradu Sfera il da kopam sam po threadovima?

http://www.ice.hr/davors/HRSFBibliografija.htm


Imam nekih duplića Siriusa pa ako nekome fali, samo moram napravit popis. Imam i duplikat Krušvarovih Izvršitelja, te duplić Žiljkove Kriptozoologije i dupliće Nesvadbe Obračun s dr. Dongom i Tragovima snježnog čovjeka. Pa ako nekog zanima zamjena ili nek ponudi cijenu.

Evo, ako se bilo tko javi ili ponudi što mi fali ili bar pokoju informaciju bit ću jako :cheers: :occasion9:

Fala unaprijed!

User avatar
Nazir
Ancient
Posts: 917
Joined: 09 Aug 2006, 16:41

Re: Kupujem šta mi fali (osim daske u glavi)

Unread post by Nazir » 05 Oct 2013, 20:10

Oi, na žalost, što se skupljanja tiče, tu ti ne mogu pomoći ... Eventualno, pošto pitaš za bibliografije, što nije u Ad Astri dostupan popis do neke ... n-te godine, a onda u UBIQ-u popis svega izdanog u tim godinama kako UBIQ ide. Ne znam postoji li koja rupa u razdoblju između, ali ako da, tu već ima ljudi koji bi mogli reći što je sve izašlo.

User avatar
Xaotix
The Source
Posts: 2695
Joined: 19 Apr 2005, 12:55
Location: Schrodingerova kutija

Re: Kupujem šta mi fali (osim daske u glavi)

Unread post by Xaotix » 09 Oct 2013, 22:42

Za bibliografije provjeri Ubiq-e, iako oni bilježe samo novele i priče, ne i romane.
Randomness is strong with this one!

Post Reply