Uglavnom, Chrisette, imaš sad dvije variante, obadve manje od 10 kb-a. Enjoy! :santa:

Moderator: Xaotix
Ooops... :angel:Ire wrote:@ niniane:
pssst, Tanja ne nelchee
damn. :xTanja.C wrote:Dabogda ti kapica na nosu zrasla.![]()
A gle, fakat je. :zubo:
wise choice :vrag:Tanja.C wrote:Uh, nelcheen avatar se ne usuđujem taknuti, da moja lubanja ne završi u njenim rukama. :shaking:
ma znam :cmok:nelchee wrote: (pusa u čelo, zezam se malo :love:)
moja obitelj je u prijelaznoj fazi, kad sam bila mala doma je "dolazio" samo Sveti Nikola, a općina je negdje oko nove godine dijelila darove svoj djeci u obliku Djeda Mraza. za Božić se ništa nije poklanjalo.Tanja.C wrote:Kako danas klinci shvaćaju djeda Božićnjaka ili djeda Mraza, kako ih zovu, kada dolaze? Jel očekuju darove i za Božić i za Novu i za sveta tri kralja? I na svetog Nikolu sam zaboravila. Isustemazo, koliko darova bi to sve zajedno bilo.
Hm kod nas je bilo malo drugačijeTanja.C wrote:Nešto me zanima. Mi smo kao klinci imali djeda Mraza, jel tako?..
Uf, a ja sam mislila da je moja obitelj jedina tako šašava da smo dobivali poklone i od malog Isuseka i od Djeda Mraza... :lol: :santa:poison wrote:zanimljivo je da je nama "mali isus" uvijek za božić donosio puno bolje poklone od "djeda mraza" za novu godinu. samo mu je uskršnji zec predstavljao konkurenciju