ajjjjKrvoje wrote:Kad u naletu inspiracije istipkam četir' kartice koje mi se sviđaju pa se desi zavrzlama s baterijom i autosaveom ter to sve izgubim...

Moderator: Xaotix
ajjjjKrvoje wrote:Kad u naletu inspiracije istipkam četir' kartice koje mi se sviđaju pa se desi zavrzlama s baterijom i autosaveom ter to sve izgubim...
Suosjećam. I samoj mi se desilo:Krvoje wrote:Kad u naletu inspiracije istipkam četir' kartice koje mi se sviđaju pa se desi zavrzlama s baterijom i autosaveom ter to sve izgubim...
niniane wrote:I mrzim misteriozni nestanak cijelog poglavlja (i NE, NEMOJTE mi sad početi pisati što da pokušam napraviti i kakav file recovery da probam jer NEMAM ŽIVACA i probala sam već SVE i ne mogu si dozvoliti da izgubim JOŠ ČETIRI SATA na traženje *(/&$%/()(&%/( poglavlja!) :x
A eto, u mene sve ide preko b-neta, telka, telefon i internet - muž zaključio da je to povoljno i zbilja je, pogotovo kad danima ne radi telefon i ne troše se impulsi. Dobro je i što nas nitko ne može nazvati i trošiti nam vrijeme. B-net zbiljam misli na nas. To što povremeno ni telka ne radi, samo se ekran plavi, to ni ne skužim i baš me briga, ali kad krepa Internet... :x I krepan je dva dana. Naravno, istovremeno je krepan i telefon, pa se mora gospodu u b-netu zvati s posla ili s moba. Brijem da je lakše dobiti ured predsjednika države nego njihovu službu za korisnike. Jedino je teže dobiti katehetski ured na Kaptolu. I kad ih konačno dobijem, s moba, a kune samo cure dok se loptica prebacuje i nitko pojma nema. Na kraju kaže babac da će javiti što je i nitko ništa - nit se tko javlja, niti proradio net i telefon. I kad gle čuda, mi svi odmah poskakali, srećom, ima se dva kompa pa nije brak došao u krizu, a potomak je u kazni i ima zabranu. Taman se opustiš kad opet se sve sruši. I ruši se svako malo, sad te imam, pa te nemam. Telefon više ne radi nego radi. Ma sve u krasni k, hoću drugog operatera.niniane wrote:Elaboriraj malouglib wrote:b-net